Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > Sovittimet CO2-säätimiin > CO2-sylinterin Täyttöadapterit > Sodastream-sylinterin Täyttöadapteri

SodaStream-sylinterin Täyttöadapteri

€65,99

Järjestelmän mukauttaminen

Päivitä ostoskori
€2,49
SodaStream-sovitin Seal / Washer (2 kpl)
 

Tärkeimmät tiedot

 • Lataa SodaStream-sylinterit turvallisesti uudestaan ​​suuremmasta luovuttajasylinteristä.
 • Liitä DIN 477 / W21.8 / BS 341 nro 8 tai CGA 320 luovuttaja / emolevyt.
 • Refill SodaStream-sylinterit, joita käytetään Yhdistyneessä kuningaskunnassa / USA: ssa / Euroopassa (muualla maailmassa) tai Australiassa / Uudessa-Seelannissa.
 • Toimii * kaikille * SodaStream-sylinteriventtiileille, mukaan lukien "booby-trapped" -malli, joka oletettavasti estää uudelleentäytön.
 • SodaStream-eristysominaisuus sylinterin turvalliseen poistamiseen.
 • Kaatopaikka / tyhjennysventtiili kaasun turvalliseen ja hallittuun vapauttamiseen.
 • Integroitu painemittari turvallisuuden ja luovuttajan sylinterin paineen näyttämiseksi.
 • Päällä / pois päältä säädettävä vapautus.
 • Korkealaatuinen suunnittelu ja valmistus.
 

Kuvaus

SodaStream-sylinterin täyttösovitin antaa sinulle vapauden ja kyvyn täyttää SodaStream-sylinterit murto-osalla hinnasta, jonka maksat vaihtamisesta jälleenmyyjälle. Täyttösovitinta käytetään turvallisesti täyttämään SodaStream-sylinterit suuremmista luovuttajasylintereistä. Se on suunniteltu liittämään joko CGA 320- tai DIN 477 / W21.8 / BS 341 nro 8 -annostussylinteriin ja liittää sitten joko suoraan SodaStream-sylinteriin tai lisävarusteena saatavan korkeapaineletkun kautta tuotteen valokuvien mukaisesti.

Asiakasvarmuus on aina ensisijainen huomio uusien tuotteiden suunnittelussa, minkä vuoksi täyttösovitimessa on painemittari, jotta luovuttajan sylinterin paine ei ylitä vastaanottajan sylinterin painetta, sammutusvipu uudelleentäyttöprosessin helppoa ja suoraa ohjausta varten ja tyhjennysventtiili, joka poistaa jäännöskaasun luovuttajan ja vastaanottajan sylinterin väliseen yhteyteen, kun täyttö on suoritettu loppuun.

Ohjeet

 • Liitä täyttösovitin vanhemman / luovuttajan sylinteriin.
 • Kierrä SodaStream-sovitin takaisin täyttösovittimeen.
 • Kierrä SodaStream-sylinteri sovittimeen.
 • Avaa venttiili vanhemman / luovuttajan sylinteristä kaasun vapauttamiseksi.
 • Käännä sulkuventtiili vapauttaaksesi kaasun.
 • Käännä SodaStream-venttiilin nuppi kaasun syöttämiseksi sylinteriin.
 • Kuulet kaasua, joka virtaa sylinteriin. Täyttö kestää noin 30 sekuntia.
 • Kun täyttö on valmis, lopeta CO2 kääntämällä sulkuventtiili.
 • Irrota SodaStream-sylinteri kääntämällä säätöpainiketta.
 • Vapauta jäännöskaasu avaamalla tyhjennysventtiili.
 • Poista SodaStream-sylinteri sovittimesta.
 • Toista täyttöprosessi kullekin SodaStream-sylinterille.
 • Kun olet valmis, sulje vanhemman / luovuttajan sylinterin venttiili.
 • Klikkaa tästä lukea koko SodaStream Sylinterin täyttöadapterin ohjeet
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Ian G. Vahvistettu ostaja 22nd Apr 2021
Hyvin tehty, kiinteä pala sarjaa. Seuraa verkkosivustolta ladattuja selkeitä ohjeita kokoonpanossa ja käytössä ja täytti kaksi ensimmäistä sylinteriä helposti ja nopeasti. Ainoa pieni hölmö on, että painemittari on hyvin pieni ja jos se päätyy alaspäin asennuksen jälkeen, sitä on hyvin vaikea lukea. Tämän Lue lisää... Hyvin tehty, kiinteä pala sarjaa. Seuraa verkkosivustolta ladattuja selkeitä ohjeita kokoonpanossa ja käytössä ja täytti kaksi ensimmäistä sylinteriä helposti ja nopeasti. Ainoa pieni hölmö on, että painemittari on hyvin pieni ja jos se päätyy alaspäin asennuksen jälkeen, sitä on hyvin vaikea lukea. Tämän sanottuaan se ei oikeastaan ole oikeastaan välttämätöntä; ensimmäisen käytön jälkeen en vaivautunut tarkistamaan sitä. Voit kuulla kaasun virtaavan ja pysähtyvän, ja täytetyn pullon punnitseminen lopussa kertoo, että se on täynnä. Suositeltava - kun olet lukenut arvosteluja muista halvemmista tuotteista ja pitäen mielessä, kuinka paljon omien CO2-sylintereidesi täyttö säästää, tämä näyttää hyvinkin pienten lisäkustannusten arvoinen.
De K. Vahvistettu ostaja 23rd Mar 2021
Tekee mitä sen pitäisi. Helppo asentaa. Selkeä selitys Tekee mitä sen pitäisi. Helppo asentaa. Selkeä selitys
Ashra S. Vahvistettu ostaja 21st Mar 2021
Yritti useita sovittimia. Tämä on ensimmäinen, joka toimii todella hyvin, mutta tarvitset todella sodastream-pullon korvaavan venttiilin. Muista myös, että nykyään joudut maksamaan tuontitulleja Englannista. Ne lisätään Yritti useita sovittimia. Tämä on ensimmäinen, joka toimii todella hyvin, mutta tarvitset todella sodastream-pullon korvaavan venttiilin. Muista myös, että nykyään joudut maksamaan tuontitulleja Englannista. Ne lisätään
Iain T. Vahvistettu ostaja 20th Mar 2021
Vankka rakenne ja helppo käyttää. Parannus olisi tehdä painemittari näkyväksi edestä kaikilla luovuttajasylintereillä, meidän on tarkasteltava tätä alhaalta, mikä on hieman tuskaa. Vankka rakenne ja helppo käyttää. Parannus olisi tehdä painemittari näkyväksi edestä kaikilla luovuttajasylintereillä, meidän on tarkasteltava tätä alhaalta, mikä on hieman tuskaa.
Alex M. Vahvistettu ostaja 13th Mar 2021
Onko temppu ja erinomaiset selkeät ohjeet. Onko temppu ja erinomaiset selkeät ohjeet.
William R. Vahvistettu ostaja 16th Feb 2021
Upea tuote - hyvä laatu ja erittäin hyvä myynninjälkeinen seuranta Upea tuote - hyvä laatu ja erittäin hyvä myynninjälkeinen seuranta
Alex D. Vahvistettu ostaja 1st Feb 2021
Tämä on erinomainen tuote. Se näyttää hyvältä, toimii loistavasti ja on rakennettu kestämään. Mikä on täydellistä, koska olemme nyt luopuneet Yhdistyneen kuningaskunnan pullotetun kipinäveden ostamisesta. Kaksi avaintekijää oli säästää muovipulloissa ja poistaa veden kuljettamisen hiilijalanjälki Lue lisää... Tämä on erinomainen tuote. Se näyttää hyvältä, toimii loistavasti ja on rakennettu kestämään. Mikä on täydellistä, koska olemme nyt luopuneet Yhdistyneen kuningaskunnan pullotetun kipinäveden ostamisesta. Kaksi avaintekijää oli säästää muovipulloissa ja poistaa veden kuljettamisen hiilijalanjälki maasta. Mitä ei pidä rakastaa!
Michael F. Vahvistettu ostaja 26th Jan 2021
Erinomainen. Ilmausventtiilillä kestää jonkin aikaa tottua. Mutta erinomainen. Erinomainen. Ilmausventtiilillä kestää jonkin aikaa tottua. Mutta erinomainen.
Jerome A. Vahvistettu ostaja 11th Jan 2021
Kolme kommenttia: laatu, laatu, laatu. Ylähyllyn suunnittelu. Upea tuote. Hinnan arvoinen. Kolme kommenttia: laatu, laatu, laatu. Ylähyllyn suunnittelu. Upea tuote. Hinnan arvoinen.
William E. Vahvistettu ostaja 2nd Jan 2021
Tuote toimi samalla tavalla kuin kuvattu. Tämä säästää meille melkoisen penniäkään kalliista sodastream-täytteistä. Loistava asiakaspalvelu CO2 Supermarket. Tuote toimi samalla tavalla kuin kuvattu. Tämä säästää meille melkoisen penniäkään kalliista sodastream-täytteistä. Loistava asiakaspalvelu CO2 Supermarket.
Katso lisää arvosteluja  Loading

Photo Viewer

SodaStream-sylinterin täyttö
Napsauta kuvaa nähdäksesi koko näytön

Kuvagalleria

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote