Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > Sovittimet CO2-säätimiin > CO2-sylinterin Täyttöadapterit > Sodastream-sylinterin Täyttöadapteri

SodaStream-sylinterin Täyttöadapteri

€67,49

Järjestelmän mukauttaminen

Päivitä ostoskori
€2,49
SodaStream-sovitin Seal / Washer (2 kpl)
 

Tärkeimmät tiedot

 • Lataa SodaStream-sylinterit turvallisesti uudestaan ​​suuremmasta luovuttajasylinteristä.
 • Liitä DIN 477 / W21.8 / BS 341 nro 8 tai CGA 320 luovuttaja / emolevyt.
 • Refill SodaStream-sylinterit, joita käytetään Yhdistyneessä kuningaskunnassa / USA: ssa / Euroopassa (muualla maailmassa) tai Australiassa / Uudessa-Seelannissa.
 • Toimii * kaikille * SodaStream-sylinteriventtiileille, mukaan lukien "booby-trapped" -malli, joka oletettavasti estää uudelleentäytön.
 • SodaStream-eristysominaisuus sylinterin turvalliseen poistamiseen.
 • Kaatopaikka / tyhjennysventtiili kaasun turvalliseen ja hallittuun vapauttamiseen.
 • Integroitu painemittari turvallisuuden ja luovuttajan sylinterin paineen näyttämiseksi.
 • Päällä / pois päältä säädettävä vapautus.
 • Korkealaatuinen suunnittelu ja valmistus.
 

Kuvaus

SodaStream-sylinterin täyttösovitin antaa sinulle vapauden ja kyvyn täyttää SodaStream-sylinterit murto-osalla hinnasta, jonka maksat vaihtamisesta jälleenmyyjälle. Täyttösovitinta käytetään turvallisesti täyttämään SodaStream-sylinterit suuremmista luovuttajasylintereistä. Se on suunniteltu liittämään joko CGA 320- tai DIN 477 / W21.8 / BS 341 nro 8 -annostussylinteriin ja liittää sitten joko suoraan SodaStream-sylinteriin tai lisävarusteena saatavan korkeapaineletkun kautta tuotteen valokuvien mukaisesti.

Asiakasvarmuus on aina ensisijainen huomio uusien tuotteiden suunnittelussa, minkä vuoksi täyttösovitimessa on painemittari, jotta luovuttajan sylinterin paine ei ylitä vastaanottajan sylinterin painetta, sammutusvipu uudelleentäyttöprosessin helppoa ja suoraa ohjausta varten ja tyhjennysventtiili, joka poistaa jäännöskaasun luovuttajan ja vastaanottajan sylinterin väliseen yhteyteen, kun täyttö on suoritettu loppuun.

Ohjeet

 • Liitä täyttösovitin vanhemman / luovuttajan sylinteriin.
 • Kierrä SodaStream-sovitin takaisin täyttösovittimeen.
 • Kierrä SodaStream-sylinteri sovittimeen.
 • Avaa venttiili vanhemman / luovuttajan sylinteristä kaasun vapauttamiseksi.
 • Käännä sulkuventtiili vapauttaaksesi kaasun.
 • Käännä SodaStream-venttiilin nuppi kaasun syöttämiseksi sylinteriin.
 • Kuulet kaasua, joka virtaa sylinteriin. Täyttö kestää noin 30 sekuntia.
 • Kun täyttö on valmis, lopeta CO2 kääntämällä sulkuventtiili.
 • Irrota SodaStream-sylinteri kääntämällä säätöpainiketta.
 • Vapauta jäännöskaasu avaamalla tyhjennysventtiili.
 • Poista SodaStream-sylinteri sovittimesta.
 • Toista täyttöprosessi kullekin SodaStream-sylinterille.
 • Kun olet valmis, sulje vanhemman / luovuttajan sylinterin venttiili.
 • Klikkaa tästä lukea koko SodaStream Sylinterin täyttöadapterin ohjeet
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Dean L. Vahvistettu ostaja 16th Oct 2021
Erinomainen tuote, laadukas rakenne. Parempi vaihtoehto halvemmille kiinalaisille tuotteille. Olen niin tyytyväinen omaani, ostin sellaisen ystävälleni. Erinomainen tuote, laadukas rakenne. Parempi vaihtoehto halvemmille kiinalaisille tuotteille. Olen niin tyytyväinen omaani, ostin sellaisen ystävälleni.
Micro M. Vahvistettu ostaja 27th Sep 2021
Hyvä tuote, joka tekee mitä pitää Hyvä tuote, joka tekee mitä pitää
Harrie B. Vahvistettu ostaja 4th Jul 2021
Tämä toimii hyvin myös uudella sodastream-sylinterillä, jolla on booby-trap-suoja. Vain hyvä tuote. Älä nyt maksa niin paljon Co2: n täyttämisestä. Nyt on mielenkiintoista tehdä soodaa itse. Tämä toimii hyvin myös uudella sodastream-sylinterillä, jolla on booby-trap-suoja. Vain hyvä tuote. Älä nyt maksa niin paljon Co2: n täyttämisestä. Nyt on mielenkiintoista tehdä soodaa itse.
Anthony B. Vahvistettu ostaja 29th May 2021
Erinomainen palvelu, toimitetaan nopeasti. Adapteri toimii täydellisesti. Ohjeet ovat erinomaisia ja helposti seurattavia. Erinomainen palvelu, toimitetaan nopeasti. Adapteri toimii täydellisesti. Ohjeet ovat erinomaisia ja helposti seurattavia.
Anthony B. Vahvistettu ostaja 28th May 2021
Toimii loistavasti kahden sylinterin kanssa, jotka minulla molemmilla on, venttiilin eri versioiden kanssa ilman mitään ongelmia. Hyvin tehty helppokäyttöinen. Toimii loistavasti kahden sylinterin kanssa, jotka minulla molemmilla on, venttiilin eri versioiden kanssa ilman mitään ongelmia. Hyvin tehty helppokäyttöinen.
Jon K. Vahvistettu ostaja 26th May 2021
Ymmärrän, että yritin ostaa halvan täyttöadapterin, mutta haluan säästää kaikille rahaa ja vaivaa ja sanoa, että he eivät toimi - tuhlaat rahasi - TÄMÄ YHDESSÄ! Kuten olen huomannut, SodaStream-sylinterien täyttämiseksi sinun on pystyttävä hallitsemaan sylinteriin siirtyvää kaasun virtausta voittaaksesi Lue lisää... Ymmärrän, että yritin ostaa halvan täyttöadapterin, mutta haluan säästää kaikille rahaa ja vaivaa ja sanoa, että he eivät toimi - tuhlaat rahasi - TÄMÄ YHDESSÄ! Kuten olen huomannut, SodaStream-sylinterien täyttämiseksi sinun on pystyttävä hallitsemaan sylinteriin siirtyvää kaasun virtausta voittaaksesi SodaStream-sylinteriin asennetun yksisuuntaisen / täytönestoventtiilin ja sinulla on myös turvallinen tapa puhdistaa jäännöskaasu kun olet täyttänyt - tällä täyttöadapterilla on molemmat näistä ominaisuuksista. Voin suositella tätä, se toimii erittäin hyvin!
Charlotte W. Vahvistettu ostaja 14th May 2021
Paljon parempi kuin nuo pienet soodavirta-kanisterit. Tuntuu tukevalta. Paljon parempi kuin nuo pienet soodavirta-kanisterit. Tuntuu tukevalta.
Russell D. Vahvistettu ostaja 13th May 2021
Täydellinen tarkalleen mitä sen on tarkoitus tehdä !!! Ostin halvan Amazonista, joka ei toiminut. Kannattaa ylimääräistä Täydellinen tarkalleen mitä sen on tarkoitus tehdä !!! Ostin halvan Amazonista, joka ei toiminut. Kannattaa ylimääräistä
Simon M. Vahvistettu ostaja 8th May 2021
Ihmisarvoinen. Tekee sen, mitä on tehtävä Ihmisarvoinen. Tekee sen, mitä on tehtävä
Ian G. Vahvistettu ostaja 22nd Apr 2021
Hyvin tehty, kiinteä pala sarjaa. Seuraa verkkosivustolta ladattuja selkeitä ohjeita kokoonpanossa ja käytössä ja täytti kaksi ensimmäistä sylinteriä helposti ja nopeasti. Ainoa pieni hölmö on, että painemittari on hyvin pieni ja jos se päätyy alaspäin asennuksen jälkeen, sitä on hyvin vaikea lukea. Tämän Lue lisää... Hyvin tehty, kiinteä pala sarjaa. Seuraa verkkosivustolta ladattuja selkeitä ohjeita kokoonpanossa ja käytössä ja täytti kaksi ensimmäistä sylinteriä helposti ja nopeasti. Ainoa pieni hölmö on, että painemittari on hyvin pieni ja jos se päätyy alaspäin asennuksen jälkeen, sitä on hyvin vaikea lukea. Tämän sanottuaan se ei oikeastaan ole oikeastaan välttämätöntä; ensimmäisen käytön jälkeen en vaivautunut tarkistamaan sitä. Voit kuulla kaasun virtaavan ja pysähtyvän, ja täytetyn pullon punnitseminen lopussa kertoo, että se on täynnä. Suositeltava - kun olet lukenut arvosteluja muista halvemmista tuotteista ja pitäen mielessä, kuinka paljon omien CO2-sylintereidesi täyttö säästää, tämä näyttää hyvinkin pienten lisäkustannusten arvoinen.
Katso lisää arvosteluja  Loading

Photo Viewer

SodaStream-sylinterin täyttö
Napsauta kuvaa nähdäksesi koko näytön

Kuvagalleria

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote