Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > CO2-säätimet > Yksivaihe Solenoidilla > Co2-säädin Magneettiventtiileillä Ja Kaksoismittarilla

CO2-säädin Magneettiventtiileillä Ja Kaksoismittarilla

€92,99

Järjestelmän mukauttaminen

Päivitä ostoskori
 

Tärkeimmät tiedot

 • Laadukas suunnittelu ja valmistus.
 • Käytetään vaakasuuntaisen venttiilin suunnattujen CO2-sylinterien tai 'Advanced' -sovittimiemme kanssa.
 • Kaksoispainemittarit, jotka osoittavat sylinterin paineen ja lähtöpaineen.
 • Magneettinen magneettiventtiili mahdollistaa CO2: n kytkemisen päälle / pois päältä määrättyinä aikoina.
 • Lähtöpaine asetettu 3 bar, sopiva akvaarioille 80L - 500L.
 • Tarkkuusneulaventtiili.
 • Teollisuuden standardimutteri, yhteensopiva DIN 477 / BS 341 nro 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (kattaa Ison-Britannian, Euroopan ja Aasian).
 • Toimii mikä tahansa CO2-hajotin.
 • Pistoke- ja jännitevaihtoehdot.
 

Kuvaus

Säädin on suunniteltu vähentämään korkea paine CO2-sylinterin sisällä alhaisempaan, käyttökelpoiseen paineeseen, jota voidaan käyttää akvaarioihin.

Fotosynteesin aikana kasvit käyttävät hiilidioksidia ja vettä yhdistettynä kevyeen energiaan hapen ja sokerien tuottamiseksi. Pimeinä aikoina kasvit kuitenkin lopettavat fotosynteesin ja muuntavat hiilidioksidin O2: ksi, ja siksi ei ole suositeltavaa lisätä hiilidioksidia akvaarioon, koska pitoisuudet voivat nousta kohtaan, jossa ne aiheuttavat hätää kaloillesi. Sisäänrakennetun magneettiventtiilin avulla voit määrittää tarvittavat ajat hiilidioksidin vapautumiseen, esimerkiksi määrittämällä sen 'päälle' 'valot päälle' ja 'pois' aukioloaikoina. Tämä voidaan saavuttaa verkkoajastintulpan tai pH-säätimen avulla. Voit myös päivittää 12 voltin DC-solenoidiin (verkkovirtamuuntaja mukana), joka tarjoaa turvallisen, matalan lämpötilan ja takaa melun toiminnan.

Ohjeet

 • Kiristä mutteri CO2-sylinteriin tai adapteriin sopivan kokoisella jakoavaimella tai jakoavaimella (älä yritä kiristää käsin).
 • Avaa neulaventtiili kokonaan kääntämällä vastapäivään ja kytke solenoidi päälle. Tämä vähentää painemittarien alkuperäistä paineen nousua, kun CO2-sylinterin venttiili avataan.
 • Avoin hiilidioksidivirta.
 • Sammuta solenoidi ja sulje neulaventtiili kääntämällä täysin vastapäivään.
 • Liitä kuplalaskuri tai letku säätimeen.
 • Käännä solenoidi päälle ja aloita CO2-virtaus kääntämällä neulaventtiiliä vastapäivään.
 • Anna muutaman minuutin paineen muodostua letkuun ja hajottimeen.
 • Säädä neulaventtiiliä, kunnes haluttu kuplanopeus on saavutettu.
 • Napsauta tätä lukeaksesi täydellisen säätimen asennusoppaan
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Mujtaba A. Vahvistettu ostaja 4th Jan 2021
Ensiluokkainen tuote, parasta on, että saatavilla on tarkat ohjeet. Todella helppo asentaa ja tekee paketissa sanotun ilman hämmennystä. Ystäväni neuvoi, kun minulla oli huono kokemus halvan eBay-säätimen kanssa, nyt olen elämän suojelija. Kiitos laadukkaiden tuotteiden valmistamisesta ja erinomaisesta asiakaspalvelusta! Ensiluokkainen tuote, parasta on, että saatavilla on tarkat ohjeet. Todella helppo asentaa ja tekee paketissa sanotun ilman hämmennystä. Ystäväni neuvoi, kun minulla oli huono kokemus halvan eBay-säätimen kanssa, nyt olen elämän suojelija. Kiitos laadukkaiden tuotteiden valmistamisesta ja erinomaisesta asiakaspalvelusta!
David J. Vahvistettu ostaja 3rd Dec 2020
Lähes hiljainen ja toimii täydellisesti Lähes hiljainen ja toimii täydellisesti
Tomas R. Vahvistettu ostaja 22nd Oct 2020
Näyttää hyvältä laadulta ja tarkalta kuplanopeusasetukselta Näyttää hyvältä laadulta ja tarkalta kuplanopeusasetukselta
David R. Vahvistettu ostaja 5th Oct 2020
Todella hyvälaatuinen säädin. Erittäin tyytyväinen tuotteeseen. Upeat online-ohjeet. Vaikka minulla ei ollut ongelmia, minusta tuntuu, että yritys pyrkii kaikin tavoin auttamaan. Todella hyvälaatuinen säädin. Erittäin tyytyväinen tuotteeseen. Upeat online-ohjeet. Vaikka minulla ei ollut ongelmia, minusta tuntuu, että yritys pyrkii kaikin tavoin auttamaan.
Paul C. Vahvistettu ostaja 3rd Oct 2020
Erinomainen palvelu ja erinomaiset tuotteet. Tilattu perjantai-iltapäivällä ja toimitettu lauantaiaamuna Erinomainen palvelu ja erinomaiset tuotteet. Tilattu perjantai-iltapäivällä ja toimitettu lauantaiaamuna
Elias M. Vahvistettu ostaja 27th Sep 2020
Hyvä laatu ja toimii täydellisesti Hyvä laatu ja toimii täydellisesti
Jacky T. Vahvistettu ostaja 22nd Sep 2020
Suoraan eteenpäin asentaa ja toimii herkku. Kytketty solenoidi älykkääseen pistokkeeseen, jotta voin asettaa ajan CO2: n kytkemiseksi päälle / pois. Kuplien määrä oli helppo päästä halutulle tasolle. Suoraan eteenpäin asentaa ja toimii herkku. Kytketty solenoidi älykkääseen pistokkeeseen, jotta voin asettaa ajan CO2: n kytkemiseksi päälle / pois. Kuplien määrä oli helppo päästä halutulle tasolle.
Terry C. Vahvistettu ostaja 28th Aug 2020
Vastaanotettu säädin 3 päivän kuluessa tilauksesta, loistava palvelu. Käynnissä 15 minuutin sisällä. Tarkista, ettei vuotoja ole. Täydellinen. Säädetty kupla jälleen täydellinen. Martin olet yksi loistava kaveri. Ostin WEIPRO-ohjaimen pari vuotta sitten. Minulla oli pieni oma ongelma, jolla ei ollut mitään tekemistä laitteen Lue lisää... Vastaanotettu säädin 3 päivän kuluessa tilauksesta, loistava palvelu. Käynnissä 15 minuutin sisällä. Tarkista, ettei vuotoja ole. Täydellinen. Säädetty kupla jälleen täydellinen. Martin olet yksi loistava kaveri. Ostin WEIPRO-ohjaimen pari vuotta sitten. Minulla oli pieni oma ongelma, jolla ei ollut mitään tekemistä laitteen kanssa. Sinä kaveri laitit minut minuutin sisällä. Joten kaiken kaikkiaan Martinin minulle antaman toimituksen ja avun kanssa, suosittelen varmasti CO2 Supermarket mille tahansa akvaaristille. Palvelu on mielestäni toinen vailla.
Stanimir H. Vahvistettu ostaja 14th Aug 2020
Paras Co2-säädin, jota olen tähän mennessä käyttänyt. Minulla on sama kuin jo kauan sitten ostetulla, ja se toimii edelleen hyvin, joten tämä on pitkäaikainen katsaus. Asiakastuki on myös täydellistä. Paras Co2-säädin, jota olen tähän mennessä käyttänyt. Minulla on sama kuin jo kauan sitten ostetulla, ja se toimii edelleen hyvin, joten tämä on pitkäaikainen katsaus. Asiakastuki on myös täydellistä.
Aaron E. Vahvistettu ostaja 26th Jun 2020
Loistava tuote. Paljon parempi kuin edellinen Loistava tuote. Paljon parempi kuin edellinen
Katso lisää arvosteluja  Loading
Kaksoismittainen CO2-säädin on kiinnitetty sylinteriin
Napsauta kuvaa nähdäksesi koko näytön

Kuvagalleria

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote