Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > CO2-säätimet > Dual Stage Solenoidilla > Ultimate-se Kaksivaiheinen Co2-säädin

Ultimate-SE Kaksivaiheinen CO2-säädin

€162,49

Järjestelmän mukauttaminen

Päivitä ostoskori
 

Tärkeimmät tiedot

 • Laadukas suunnittelu ja valmistus.
 • Kaksivaiheinen mekanismi varmistaa vakiona lähtöpaineen koko sylinterin käyttöiän ajan.
 • Säädettävä lähtöpaine 0-8 bar kaikkien akvaarioiden tarpeiden mukaan (20L - 3000L).
 • Suorituskykyinen integroitu 12 voltin DC-solenoidi - turvallinen, pieni virrankulutus, viileä lämpötila ja taattu melu. Verkkomuuntaja mukana.
 • Erittäin tarkka neulaventtiili täydelliseen annostuksen hallintaan.
 • Kaksoispainemittarit näyttävät tulo- ja lähtöpaineen.
 • Magneettinen magneettiventtiili mahdollistaa CO2: n kytkemisen päälle / pois päältä määrättyinä aikoina.
 • Teollisuusstandardimutteri, yhteensopiva DIN 477 / BS 341 nro 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (kattaa Iso-Britannia, Eurooppa ja Aasia) kanssa.
 • Toimii mikä tahansa CO2-hajotin.
 • Pistoke- ja jännitevaihtoehdot.
 

Kuvaus

Uskomaton toiminta, suunnittelu ja valmistus - Ultimate-SE Dual Stage CO2 -säädin 12v DC-solenoidilla antaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

Kaksivaiheinen mekanismi varmistaa, että lähtöpaine ei nouse, vaikka tulopaine kasvaa tai pienenee, kuten voi tapahtua CO2-sylinterin käyttöiän aikana. Tämä antaa sinulle mielenrauhan, että paine ja virtaus pysyvät aina sillä tasolla, johon olet asettanut sen.

Säädettävä lähtöpaine varmistaa, että säädin pystyy vastaamaan minkä tahansa akvaarion tarpeisiin riippumatta siitä, onko se pieni vain 20 litran nanoakvaario tai 3000 litran akvaario, joka vaatii useita diffuusoreita. Tämä säädin pystyy toimittamaan tarvittavan paineen.

Säätimen mukana toimitetaan korkealaatuinen edistyksellinen 12 voltin DC-solenoidiventtiili, joka on vakiona. Se takaa turvallisen toiminnan, alhaisen virrankulutuksen, viileän käyttölämpötilan ja eliminoi mahdollisen sumisevan äänen. Solenoidin lisääminen mahdollistaa säätimen kytkemisen ajastintulppaan tai pH-säätimeen, jotta CO2: n annosta voidaan hallita. Tämä mahdollistaa hiilidioksidivirtauksen sulkemisen, kun akvaarion valot eivät ole päällä ja kasvit eivät ole fotosyntetisoivia eikä he hyöty CO2-lisäyksestä.

Vakiona on erittäin tarkka neulaventtiili, joka tarjoaa erittäin korkean tarkkuuden CO2-annostuksesta. Annostelu voidaan saavuttaa niinkin alhaisella nopeudella kuin 1 kupla / 10 sekuntia jatkuvalle hiilidioksidivirtaukselle, joka mahdollistaa sen toimimisen pienissä nanoakvaarioissa (20 l) suuriin, usean tuhannen litran akvaarioihin.

Ohjeet

 • Kiristä säädin kiinni CO2-sylinteriin avaimella tai jakoavaimella. Älä kiristä käsiäsi, sillä se ei muodosta riittävää tiivistettä ja todennäköisesti vuotaa.
 • Aseta lähtöpaine minimiin kääntämällä paineensäätimen nuppia täysin vastapäivään.
 • Sulje neulaventtiili kääntämällä täysin myötäpäivään.
 • Kytke solenoidi pistorasiaan ja kytke virta.
 • Avaa kaasuvirta CO2-sylinteristäsi.
 • Sylinterin painemittari ilmoittaa nyt sylinterin paineen. Käännä paineensäädintä myötäpäivään, kunnes se lukee 40PSI, mikä on hyvä lähtökohta yksittäiselle hajottimen asennukselle.
 • Kun kuplalaskuri on kiinnitetty, käännä neulaventtiiliä vastapäivään halutun kuplanopeuden saavuttamiseksi. 1 kupla / sekunti sopii 150L: n akvaarioon - säädä annostustasi tämän mukaan, ts. 2 kupla / sekunti 300L: n akvaarioon.
 • Napsauta tätä lukeaksesi kaksivaiheisen säätimen koko asennusoppaan
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Richard M. Vahvistettu ostaja 20th Jan 2021
Tämä säädin tuli osaksi tilaamaani CO2-järjestelmää ja mielestäni se on fantastinen. Jopa minun kaltaiselleni aloittelijalle se oli niin helppo asentaa ja käyttää. Tämä säädin tuli osaksi tilaamaani CO2-järjestelmää ja mielestäni se on fantastinen. Jopa minun kaltaiselleni aloittelijalle se oli niin helppo asentaa ja käyttää.
Katja D. Vahvistettu ostaja 9th Jan 2021
Se toimii hyvin, mutta minulta puuttui o-rengas ja USB-sovitin oli rikki. Se toimii hyvin, mutta minulta puuttui o-rengas ja USB-sovitin oli rikki.


Small logo for CO2 Supermarket
Vastaus CO2 Supermarket
Sylinteriliitäntään käytetty O-rengas (aluslaatta) on selkeä, joten se voi näyttää siltä, että se puuttuu, mutta se on siellä.

Roger S. Vahvistettu ostaja 3rd Jan 2021
Ostin tämän sen jälkeen, kun kaksivaiheinen säädin petti sen huonosti toiselta myyjältä ja tämä on paljon parempi, toivon, että olisin ostanut tämän alusta alkaen. Itse säädin on paremmin valmistettu ja viimeistelty, tarkempi ja luotettavampi. Tämä on ylivoimaisesti markkinoiden paras sääntelyviranomainen ja hinta Lue lisää... Ostin tämän sen jälkeen, kun kaksivaiheinen säädin petti sen huonosti toiselta myyjältä ja tämä on paljon parempi, toivon, että olisin ostanut tämän alusta alkaen. Itse säädin on paremmin valmistettu ja viimeistelty, tarkempi ja luotettavampi. Tämä on ylivoimaisesti markkinoiden paras sääntelyviranomainen ja hinta on erittäin kohtuullinen.
Marcin D. Vahvistettu ostaja 22nd Dec 2020
Erinomainen säädin, joka yhdistää erinomaisen laadun, korkean tarkkuuden ja erittäin kohtuulliseen hintaan. Olen suositellut tätä muille, koska se on todella erinomainen kaikilta osin. Erinomainen säädin, joka yhdistää erinomaisen laadun, korkean tarkkuuden ja erittäin kohtuulliseen hintaan. Olen suositellut tätä muille, koska se on todella erinomainen kaikilta osin.
Rob P. Vahvistettu ostaja 20th Dec 2020
Erinomainen tuote. Yhdistetty kunnostettuun 2 kg: n sammuttimeen ja nano-diffuusoriin. Todella helppo asentaa noudattamalla CO2-supermarkettien oppaita ja se on hiljainen toiminnassa. Pakkaus ei olisi voinut olla parempi. Saat todella mitä maksat! Ei voinut suositella Co2-supermarkettia korkeammalle! Erinomainen tuote. Yhdistetty kunnostettuun 2 kg: n sammuttimeen ja nano-diffuusoriin. Todella helppo asentaa noudattamalla CO2-supermarkettien oppaita ja se on hiljainen toiminnassa. Pakkaus ei olisi voinut olla parempi. Saat todella mitä maksat! Ei voinut suositella Co2-supermarkettia korkeammalle!
Omar H. Vahvistettu ostaja 13th Dec 2020
Tämä on paras käyttämäni säädin, kaikki laadukkaita ja helppo säätää hienolla tarkkuudella. Tämä on paras käyttämäni säädin, kaikki laadukkaita ja helppo säätää hienolla tarkkuudella.
Frank F. Vahvistettu ostaja 5th Dec 2020
Hämmästyttävä laatu ja toimivuus ja todella helppo käyttää myös minun kaltaisilleni aloittelijoille. Päätin maksaa hieman ylimääräistä kaksoisvaiheesta EOTD: n mahdollisuuksien poistamiseksi. Hämmästyttävä laatu ja toimivuus ja todella helppo käyttää myös minun kaltaisilleni aloittelijoille. Päätin maksaa hieman ylimääräistä kaksoisvaiheesta EOTD: n mahdollisuuksien poistamiseksi.
Edward R. Vahvistettu ostaja 23rd Jun 2020
Helppo asentaa, näyttää olevan hyvin tehty, vain rappaus on neulaventtiilin säädin, joka voi olla herkempi toisistaan, toimii erittäin hyvin ja suosittelee. Helppo asentaa, näyttää olevan hyvin tehty, vain rappaus on neulaventtiilin säädin, joka voi olla herkempi toisistaan, toimii erittäin hyvin ja suosittelee.
Valentin B. Vahvistettu ostaja 6th Jun 2020
Tee työ. Hyvälaatuisia. Tee työ. Hyvälaatuisia.
Tom T. Vahvistettu ostaja 7th Mar 2020
Tarvittiin pieni mukautus NZ 3kg sylinterini sopimiseksi (säätömutteri oli 2mm liian pitkä). Helppo tehdä ja muuten erittäin helppo asentaa. Fantastic service and communication from CO2 Supermarket. Aina riskialtista ostaa asioita planeetan toiselta puolelta, mutta Martin teki siitä erittäin helpon. Olisi erittäin suositeltavaa. Tarvittiin pieni mukautus NZ 3kg sylinterini sopimiseksi (säätömutteri oli 2mm liian pitkä). Helppo tehdä ja muuten erittäin helppo asentaa. Fantastic service and communication from CO2 Supermarket. Aina riskialtista ostaa asioita planeetan toiselta puolelta, mutta Martin teki siitä erittäin helpon. Olisi erittäin suositeltavaa.
Katso lisää arvosteluja  Loading
Sylinteriliitäntä
Napsauta kuvaa nähdäksesi koko näytön

Kuvagalleria

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote