Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > Täydellinen Aquarium CO2 System Kit > Yhden Vaiheen CO2-järjestelmät > Pro Aquarium CO2 -järjestelmä Istutetulle Säiliölle 20l - 500l +

Pro Aquarium CO2 -järjestelmä Akvaarioille 20L - 500L +

€183,49

Järjestelmän mukauttaminen

Päivitä ostoskori
 

Tärkeimmät tiedot

  • Säädin, jossa säädettävä ulostulopaine, tarkkuusneulaventtiili, kaksoispainemittarit ja 12 V DC-solenoidi (mukana verkkomuuntaja) CO2-annostuksen ajastettuun ohjaukseen.
  • Tarkkuussäätimen kuplalaskuri.
  • Tehokas CO2-hajotin.
  • Helppo CO2-sovitin (valinnainen).
  • Drop checker -sarja oikeaan CO2-annostukseen.
  • 3m Korkealaatuinen polyuretaaniletku.
  • 4 x imupidikkeet siistiin letkuun.
 

Kuvaus

Säädettävällä lähtöpaineella varustettu akvaario-CO2-järjestelmä yhdistää korkean suorituskyvyn ja laadun edulliseen hintaan, ja jokainen komponentti on tärkeä tehtävä erittäin tehokkaalle CO2-järjestelmälle.

CO2-säätimessä on säädettävä lähtöpaine varmistaakseen, että se pystyy vastaamaan minkä tahansa suuren tai pienen akvaarion tarpeisiin. Laadukas 12 V DC-solenoidi (mukana verkkomuuntaja) mahdollistaa annostelun hallinnan siten, että CO2 voidaan annostella valitsemallasi ajankohdalla ja välein. 12 V DC-solenoidi tarjoaa turvallisen, matalan lämpötilan ja taatun meluttoman toiminnan. Tarkkuusneulaventtiili ja kuplalaskuri tarjoavat mahdollisuuden saavuttaa tarvitsemasi CO2-annos helposti.

Parhaan CO2-diffuusiotason saavuttamiseksi tarjotaan 'sumutinhajotin'. Koska niiden tuottamat kuplat ovat uskomattoman pieniä ('atomikokoisia'). Koska kupla on niin pieni, ne diffundoituvat akvaarion veteen tehokkaammin kuin muiden diffuusorien tuottamat suuremmat kuplat, ja tarjoavat siten uskomattoman korkean diffuusion tason. Tämä tarkoittaa, että hyvin vähän hiilidioksidia menee hukkaan, mikä säästää rahaa pitkällä aikavälillä.

CO2-järjestelmään kuuluu pudotustarkistin, jota käytetään oikean CO2-annoksen asettamiseen helposti akvaarioosi. Ilman pudotustarkistajaa olisit vain arvaamassa, kuinka paljon CO2: ta annostellaan; pudotustarkistin muuttaa väriä vastaamaan, annosteletko liikaa, liian vähän vai oikeaa määrää.

(valinnainen) pH-säädin asettaa CO2-annostuksen auto-pilotille ja varmistaa, että CO2 annostellaan akvaariossa vain tarpeen mukaan. Kun sitä käytetään yhdessä pudotustarkistimen kanssa, voit varmistaa, että CO2- ja pH-tasosi pysyvät vakioina, jotta kasvien kasvuolosuhteet olisivat vakaimmat ja samalla auttaa vähentämään levien kasvua.

(valinnainen) 'Easy CO2 -adapteri' antaa sinulle mahdollisuuden hankkia tarvittava CO2-sylinteri monista sopivista paikoista ja jopa pääkadun kaupoista. Tarvittavan kaasun varmistaminen CO2-järjestelmällesi on helposti ja helposti saatavilla. Valitse vain haluamasi sovitin; SodaStream-, kertakäyttö- tai Paintball-sylinterit.

CO2-järjestelmään sisältyy myös kaikki muut tarvittavat tarvikkeet, mukaan lukien 3 m polyuretaaniletkua, imupidikkeet ja kuplalaskuri.
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Kevin E. Vahvistettu ostaja 28th Sep 2020
Täydellinen paketti, kaikki hyvälaatuisia ja hyvin pakattuja. Pikatoimitus Täydellinen paketti, kaikki hyvälaatuisia ja hyvin pakattuja. Pikatoimitus
Jean P. Vahvistettu ostaja 16th Jul 2020
Täydellinen pakkaus voi olla hiukan kalliimpaa kuin mitä löytyy Internetistä, mutta siinä on selkeät ja tehokkaat oppaat sekä tehokas, asiantunteva ja saatavissa oleva huoltopalvelu Täydellinen pakkaus voi olla hiukan kalliimpaa kuin mitä löytyy Internetistä, mutta siinä on selkeät ja tehokkaat oppaat sekä tehokas, asiantunteva ja saatavissa oleva huoltopalvelu
John T. Vahvistettu ostaja 31st May 2020
Erinomainen tuote toimii todella hyvin. Minulla oli ongelma sen sulkemisessa kiinnittymiseen CO2 FE -sanomaan, ja he vastasivat ja lähettivät minulle ylimääräisiä aluslevyjä sinä päivänä, kun ongelma ratkaistiin. Erinomainen tuote toimii todella hyvin. Minulla oli ongelma sen sulkemisessa kiinnittymiseen CO2 FE -sanomaan, ja he vastasivat ja lähettivät minulle ylimääräisiä aluslevyjä sinä päivänä, kun ongelma ratkaistiin.
Peter J. Vahvistettu ostaja 10th May 2020
Upea palvelu. Tuote hyvin rakennettu ja helppo käyttää Upea palvelu. Tuote hyvin rakennettu ja helppo käyttää
Tobias L. Vahvistettu ostaja 18th Mar 2020
Paljon rahaa ja pelottava tilata, koska aloittelija olen. Mutta se oli täysin tarpeetonta, koska tavara saatiin nopeasti kotiin ja kun onnistuin ruuvaamaan kaikki tavarat yhteen, se toimii täysin kaikkien taidesääntöjen mukaisesti. Paljon rahaa ja pelottava tilata, koska aloittelija olen. Mutta se oli täysin tarpeetonta, koska tavara saatiin nopeasti kotiin ja kun onnistuin ruuvaamaan kaikki tavarat yhteen, se toimii täysin kaikkien taidesääntöjen mukaisesti.
Ricardo R. Vahvistettu ostaja 22nd Feb 2020
Toistaiseksi niin hyvä. Hyvälaatuiset materiaalit. Toistaiseksi niin hyvä. Hyvälaatuiset materiaalit.
Martin K. Vahvistettu ostaja 9th Jan 2020
Erittäin hyvä pakkaus ja hyvin hinnoiteltu, muutama hammashoito-ongelma, mutta vain koska en ole tehnyt sitä ennen. kasvit ovat muuttuneet väriltään ja kooltaan jo paljon kiitoksia. Erittäin hyvä pakkaus ja hyvin hinnoiteltu, muutama hammashoito-ongelma, mutta vain koska en ole tehnyt sitä ennen. kasvit ovat muuttuneet väriltään ja kooltaan jo paljon kiitoksia.
Fadi A. Vahvistettu ostaja 26th Dec 2019
Nopea toimitus, koska meillä ei vielä ollut aikaa kokeilla itse tuotetta, näyttää lupaavalta Nopea toimitus, koska meillä ei vielä ollut aikaa kokeilla itse tuotetta, näyttää lupaavalta
Vince O. Vahvistettu ostaja 3rd Jul 2019
Ensiluokkainen palvelu ensiluokkaiselta yritykseltä Ensiluokkainen palvelu ensiluokkaiselta yritykseltä
Stephen C. Vahvistettu ostaja 3rd Jul 2019
Hyvä hinta-laatusuhde saat paketin kuin yhden kohteen ostaminen kerrallaan Hyvä hinta-laatusuhde saat paketin kuin yhden kohteen ostaminen kerrallaan
Katso lisää arvosteluja  Loading

Järjestelmän sisältö

Napsauta kohdetta, jos haluat lisätietoja

CO2-säädin, jossa on solenoidi, kaksi mittaria ja säädettävä lähtöpaine
CO2-säädin, jossa on solenoidi, kaksi mittaria ja säädettävä lähtöpaine
Suunniteltu käytettäväksi erityisesti akvaarioissa; Siinä on helppo asentaa muotoilu, säädettävä työpaine, solenoidi, kaksi painemittaria ja tarkkuusneulaventtiili. Säädin sopii sekä pystysuoraan että vaakaventtiiliin.
 
 
Pieni Bazooka-sumutin (jopa 200 Litraa)
Pieni Bazooka-sumutin (jopa 200 Litraa)
Bazooka Atomizer Diffuser -laitteen tuottamilla uskomattoman pienillä kuplilla on suuri pinta-ala, joka tarjoaa uskomattomat diffuusionopeudet.
Täydellinen CO2 Drop Checker Kit
Täydellinen CO2 Drop Checker Kit
Pudotusvalitsinpakkaus vaihtaa väriä osoittaen CO2-pitoisuutta akvaarion sisällä. Mahdollistaa CO2-annostuksen asettamisen erityisesti akvaarion tarpeisiin.
Säädin CO2-kuplalaskuri sisäänrakennetulla vastaventtiilillä
Säädin CO2-kuplalaskuri sisäänrakennetulla vastaventtiilillä
Tämä kuplalaskuri kiinnittyy säätimen ulostuloon ja siinä on myös integroitu takaiskuventtiili estämään veden sifonkiutumista akvaariosta säätimeen.
Vahva imuputki 6 mm: n letkulle (2 kpl)
Vahva imuputki 6 mm: n letkulle (2 kpl)
Kiinnitä letkut akvaariosi sivuun käyttämällä näitä voimakkaita imukuppeja. Valmistettu 6 mm ulkohalkaisijalle.
4 / 6mm kirkas polyuretaani CO2-kestävä letku
4 / 6mm kirkas polyuretaani CO2-kestävä letku
Polyuretaaniputket kestävät hiilidioksidia, mikä antaa sinulle mielenrauhan, että paineistettu hiilidioksidijärjestelmä on vuotamatonta ja tehokasta monien vuosien ajan.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote