Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > Täydellinen Aquarium CO2 System Kit > Dual Stage CO2 -järjestelmät > Ultimate-pro Kaksivaiheinen Co2-järjestelmä Istutettuun Akvaario Säiliöön 20l - 500l +

Ultimate-Pro Kaksivaiheinen CO2-järjestelmä Istutettuun Akvaario Säiliöön 20L - 500L +

€257,99

Järjestelmän mukauttaminen

Päivitä ostoskori
€35,99
Lisälähtöjako ja kuplalaskuri Ultimate-Pro -säätimelle
 

Tärkeimmät tiedot

  • Huippuluokan kaksoisvaiheensäädin, joka sisältää säädettävän lähtöpaineen, tarkkuusneulaventtiilin, kaksoispainemittarit ja 12 voltin DC-solenoidin CO2-annostuksen ajoitettuun hallintaan (verkkovirtamuuntaja mukana).
  • nopeasti ja helposti lisää lähtöjakotukkia useiden hajottajien käyttämiseen.
  • Tarkkuuskuplalaskuri.
  • Helppo CO2-sovitin (valinnainen).
  • Suorituskykyinen CO2-hajotin.
  • Pudotuksen tarkistaja oikean CO2-annostelun suhteen.
  • Kasvilannoite kasvien täydelliseksi ravitsemukseksi.
  • 3m korkealaatuista polyuretaaniputkea.
  • 4 x imupidikkeet siistille letkuille.
 

Kuvaus

Ultimate-Pro Dual Stage CO2 -järjestelmä tarjoaa korkeimman suorituskyvyn ja hallinnan akvaarion CO2-annostukselle. Jokainen järjestelmän sisällä oleva komponentti on parasta käytettävissä olevaa ja heikentää laatua.

Ultimate Dual Stage CO2 -säädin on varustettu korkealaatuisella 12 voltin DC-solenoidiventtiilillä, joka tarjoaa turvallisen, matalan lämpötilan ja takaa melun toiminnan. Erittäin tarkka neulaventtiili on asennettu oletuksena ja se tarjoaa nopeaa, tarkkaa ja helppoa CO2-annostelun säätämistä, jotta tarkka annos voidaan saavuttaa ja ylläpitää tarkkuuskuplalaskurin mukana. Säädettävä lähtöpaine varmistaa, että säädin pystyy vastaamaan minkä tahansa akvaarion tarpeita, 30L nanoakvaarioista 3000L litran akvaarioihin 6 diffuusoria käyttämällä.

Säätimen solenoidi on kytketty (valinnainen) pH-säätimeen, joka tarkkailee jatkuvasti akvaarion pH-tasoa ja kytkee CO2 päälle ja pois päältä vastaavasti ylläpitämään vakaa pH ja CO2 tasot. Drop Checker -sovelluksen yhteydessä voit tunnistaa akvaarioesi optimaalisen pH- ja CO2-tason ja ylläpitää näitä tarkkoja parametreja. Näiden vakaiden olosuhteiden tarjoaminen edistää kasvien terveellisempää kasvua ja estää myös levien kasvua.

CO2-järjestelmän mukana toimitetut hajottimen vaihtoehdot ovat "sumutin" -perheen hajottimessa, joka tuottaa uskomattoman pieniä ('atomikokoisia') kuplia, jotka diffundoituvat helposti akvaarioveteen ja tarjoavat poikkeuksellisen diffuusioasteen. Tämä tarkoittaa sitä, että enemmän hiilidioksidista "imeytyy" ja erittäin vähän hiukkasia hukkaan.

Kasvit käyttävät akvaarioveteen diffundoitunutta hiilidioksidia fotosynteesin aikana, mutta uusien solurakenteiden kasvattamiseksi kasvit tarvitsevat pääsyn monenlaisiin makro- ja mikroravinteisiin. Ilman näitä välttämättömiä rakennuspalikoita kasvit lopulta katoavat, jopa lisäämällä hiilidioksidia. 'Ultimate Dual Stage CO2 System' -järjestelmän mukana tuleva (valinnainen) kasvilannoite tarjoaa akvaariokasveillesi kaikki tarvittavat ravintoaineet ja elementit, joita he tarvitsevat kasvaakseen ja kukoistaa.

(Valinnainen) 'Easy CO2 -sovitin' antaa sinulle mahdollisuuden käyttää helposti saatavia CO2-sylintereitä järjestelmän CO2-lähteenä. Sovittimella voit käyttää joko SodaStream-, kertakäyttöhitsaus- tai Paintball CO2 -sylinteriä. Tämä varmistaa, että pystyt aina hankkimaan kaasua CO2-järjestelmääsi kustannustehokkaalla ja kätevällä tavalla pääkatukaupoista.

Tämän kaiken yhdistäminen tekee Ultimate Dual Stage CO2 -järjestelmästä parasta akvaarion CO2-järjestelmää, jota raha voi ostaa.
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Gabriel S. Vahvistettu ostaja 28th May 2021
Suuri tuote ja palvelu co2-supermarketilta - loistava yritys käsitellä. Suuri tuote ja palvelu co2-supermarketilta - loistava yritys käsitellä.
Anthony C. Vahvistettu ostaja 22nd May 2021
Tämä on loistava järjestelmä, helppokäyttöinen, erinomainen laatu ja kasvit kasvavat kuin koskaan ennen. Erittäin suositeltavaa! Tämä on loistava järjestelmä, helppokäyttöinen, erinomainen laatu ja kasvit kasvavat kuin koskaan ennen. Erittäin suositeltavaa!
Nick K. Vahvistettu ostaja 23rd Mar 2021
Ylivoimaisesti markkinoiden paras järjestelmä! Ylivoimaisesti markkinoiden paras järjestelmä!
Mark D. Vahvistettu ostaja 24th Sep 2020
Loistava tuote ja palvelu CO2 Supermarket: lta. Erittäin suositeltavaa! Loistava tuote ja palvelu CO2 Supermarket: lta. Erittäin suositeltavaa!
Axel T. Vahvistettu ostaja 20th Sep 2020
Erinomaista! Se on ollut vasta viikossa, ja kasvini kasvavat jo paljon paremmin. Myös helmi, jota en ole koskaan ennen nähnyt. Erinomaista! Se on ollut vasta viikossa, ja kasvini kasvavat jo paljon paremmin. Myös helmi, jota en ole koskaan ennen nähnyt.
Gregory L. Vahvistettu ostaja 17th Sep 2020
Suuri pakki ja hämmästyttävä arvo. Kaikki on huippumarkkinoita. Todella onnellinen! Suuri pakki ja hämmästyttävä arvo. Kaikki on huippumarkkinoita. Todella onnellinen!
Andrew S. Vahvistettu ostaja 10th Sep 2020
Kun ajattelin paljon aikaa CO2-järjestelmän hankkimisesta, otin lopulta syksyn ja ostin Ultimate-Pro -järjestelmän. Asetusten tekeminen oli helppoa, ehkä kesti 20 minuuttia ja sitten vähän aikaa seuraavien päivien aikana säätämällä saadaksesi CO2-tasot valitsemaan pakkauksen mukana toimitetulla erittäin hyödyllisellä pudotustarkistimella. Lue lisää... Kun ajattelin paljon aikaa CO2-järjestelmän hankkimisesta, otin lopulta syksyn ja ostin Ultimate-Pro -järjestelmän. Asetusten tekeminen oli helppoa, ehkä kesti 20 minuuttia ja sitten vähän aikaa seuraavien päivien aikana säätämällä saadaksesi CO2-tasot valitsemaan pakkauksen mukana toimitetulla erittäin hyödyllisellä pudotustarkistimella. Olen käyttänyt sitä muutaman viikon ajan ja voin jo nähdä valtavan parannuksen kasveissani. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen ostokseeni!
Kim F. Vahvistettu ostaja 27th Aug 2020
Olen aina kamppaillut kasvien kasvattamiseksi ja olen käyttänyt hiilidioksidijärjestelmää muutama viikko nyt, eikä kasvieni kuolemisen sijasta, että ne todella kasvavat. Sanomattakin on selvää, että olen erittäin onnellinen ja kiitos co2-supermarketista, joka on auttanut minua lukuisissa kysymyksissäni ennen ostamista. Olen aina kamppaillut kasvien kasvattamiseksi ja olen käyttänyt hiilidioksidijärjestelmää muutama viikko nyt, eikä kasvieni kuolemisen sijasta, että ne todella kasvavat. Sanomattakin on selvää, että olen erittäin onnellinen ja kiitos co2-supermarketista, joka on auttanut minua lukuisissa kysymyksissäni ennen ostamista.
Graham G. Vahvistettu ostaja 15th Aug 2020
En voinut olla tyytyväisempi ostokseni kanssa, kaikki tässä CO2-järjestelmässä on parasta laatua - säädin, hajotin, pudotustarkistin, jopa imupidikkeet ovat erittäin hyviä. En voi rehellisesti syyttää yhtäkään asiaa, ja voin suositella kaikille, jotka haluavat ostaa hiilidioksidijärjestelmää. CO2-supermarketin Lue lisää... En voinut olla tyytyväisempi ostokseni kanssa, kaikki tässä CO2-järjestelmässä on parasta laatua - säädin, hajotin, pudotustarkistin, jopa imupidikkeet ovat erittäin hyviä. En voi rehellisesti syyttää yhtäkään asiaa, ja voin suositella kaikille, jotka haluavat ostaa hiilidioksidijärjestelmää. CO2-supermarketin tarjoama palvelu oli myös esimerkillinen ja he vastasivat aina nopeasti myyntiehdotukseni kysymyksiin, ja se toimitettiin seuraavana aamuna huolimatta siitä, että tilasin eilen klo 16.30.

Järjestelmän sisältö

Napsauta kohdetta, jos haluat lisätietoja

Ultimate-Pro kaksivaiheinen CO2-säädin
Ultimate-Pro kaksivaiheinen CO2-säädin
Suunniteltu käytettäväksi erityisesti akvaarioissa, Ultimate-säätimessä on kaksivaiheinen suunnittelu, joka estää säiliön tyhjenemisen, säädettävän työpaineen, 12 voltin solenoidin (verkkomuuntajan kanssa), kaksoispainemittarit ja tarkkuusneulaventtiilin annostelun tarkan hallinnan varmistamiseksi.
 
 
Pieni Bazooka-sumutin (jopa 200 Litraa)
Pieni Bazooka-sumutin (jopa 200 Litraa)
Bazooka Atomizer Diffuser -laitteen tuottamilla uskomattoman pienillä kuplilla on suuri pinta-ala, joka tarjoaa uskomattomat diffuusionopeudet.
Täydellinen CO2 Drop Checker Kit
Täydellinen CO2 Drop Checker Kit
Pudotusvalitsinpakkaus vaihtaa väriä osoittaen CO2-pitoisuutta akvaarion sisällä. Mahdollistaa CO2-annostuksen asettamisen erityisesti akvaarion tarpeisiin.
Säädin CO2-kuplalaskuri sisäänrakennetulla vastaventtiilillä
Säädin CO2-kuplalaskuri sisäänrakennetulla vastaventtiilillä
Tämä kuplalaskuri kiinnittyy säätimen ulostuloon ja siinä on myös integroitu takaiskuventtiili estämään veden sifonkiutumista akvaariosta säätimeen.
Vahva imuputki 6 mm: n letkulle (2 kpl)
Vahva imuputki 6 mm: n letkulle (2 kpl)
Kiinnitä letkut akvaariosi sivuun käyttämällä näitä voimakkaita imukuppeja. Valmistettu 6 mm ulkohalkaisijalle.
4 / 6mm kirkas polyuretaani CO2-kestävä letku
4 / 6mm kirkas polyuretaani CO2-kestävä letku
Polyuretaaniputket kestävät hiilidioksidia, mikä antaa sinulle mielenrauhan, että paineistettu hiilidioksidijärjestelmä on vuotamatonta ja tehokasta monien vuosien ajan.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote