Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > Täydellinen Aquarium CO2 System Kit > Yhden Vaiheen CO2-järjestelmät > Advanced Aquarium CO2 -järjestelmä Istutettuun Säiliöön 80l - 500l

Advanced Aquarium CO2 -järjestelmä Istutettuun Säiliöön 80L - 500L

€150,99

Järjestelmän mukauttaminen

Päivitä ostoskori
 

Tärkeimmät tiedot

  • Kaksimittainen CO2-säätölaite, jossa on sähköverkon solenoidi.
  • Tarkkuussäätimen kuplalaskuri.
  • Korkean suorituskyvyn CO2-hajotin.
  • Advanced Easy CO2-sovitin (valinnainen).
  • Pudotustarkistuspaketti CO2-annostelua varten.
  • 3m Korkealaatuinen polyuretaaniputki.
  • 4 x Imupiirit siistiin putkiin.
 

Kuvaus

Kehittynyt akvaario CO2 -järjestelmä yhdistää korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintalappuun ja sisältää kaiken tarvittavan tehokkaan ja tehokkaan hiilidioksidijärjestelmän luomiseksi, jotta akvaariossa saataisiin kasvua.

Säätimessä on kaksi painemittaria, jotka näyttävät sylinterin paineen ja ulostulon / käyttöpaineen, sekä magneettiventtiili, joka voidaan kytkeä pistorasiaan tai ajastinliittimeen, jotta CO2 voidaan ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä määritellyin aikavälein (yleensä samaan aikaan kun akvaario-valot ovat päällä). Voit myös halutessasi päivittää 12v: n tasavirta-solenoidiin (mukana muun muassa verkkomuuntaja), joka tarjoaa turvallisen, alhaisen lämpötilan ja takaa meluhaittojen. Neulaventtiili sallii CO2-annostelun hienosäätöä ja saavuttaa annostusnopeudet niin vähän kuin 1 kupla / 4 sekuntia.

Kuten aiemmin mainittiin, annostelua seurataan laskemalla, kuinka monta kuplia sekunnissa (tai minuutissa) lisätään akvaario-veteen. Kuplat lasketaan käyttämällä "kuplalaskuria", joka on laite, joka muodostaa yhteyden säätimen neulaventtiiliin ja jonka avulla voit nähdä laitteen kuplien kulkevia kuplia. Laitteeseen sisältyy myös korkealaatuinen kuplalaskuri.

Oletusarvoisesti säädin kiinnittyy "normaaleihin" CO2-sylintereihin, mutta voit myös lisätä "Easy CO2 Adapter", joka mahdollistaa helposti saatavilla olevien CO2-sylinterien käytön suurkaupoista, kuten SodaStream, kertakäyttöiset CO2 tai Paintball sylinterit. Tähän sarjaan kuuluvan sovittimen tyyppi on "Advanced" -malli, joka mahdollistaa kytkemisen sylinteriin ennen sen kääntämistä kaasun vapauttamiseksi. Tämä varmistaa, että säädin, sovitin ja sylinteri voidaan liittää tiiviisti ja tarkistaa ennen kaasun vapauttamista; se on turvallinen ja helppo asentaa ja käyttää.

CO2-järjestelmässä on myös sumutinhajotin, ja voit valita akvaarioon sijoitetun "bazookan" tyypin tai suodattimen letkuun yhdistetyn "inline" -tyypin, kun vesi palaa. tulee akvaarioon suodattimesta. Höyrystimien diffuusorit tarjoavat poikkeuksellisen suuria CO2-diffuusiotasoja, koska säteilevien kuplien koko on uskomattoman pieni.

Järjestelmään sisältyvä pudotusvalitsija muuttaa väriä vastaamaan akvaarion CO2-tasoja. Laite on asennettu pysyvästi akvaarioon, ja sen avulla voit muuttaa CO2-annostasi (käyttämällä neulaventtiiliä ja kuplamaskinta) optimaalisten CO2-tasojen saavuttamiseksi. Jos pudotusvalitsin on sininen, se osoittaa riittämättömät CO2-tasot; jos se on keltainen, se osoittaa liiallista hiilidioksidia; ja jos se on vihreä, se osoittaa optimaalisen CO2-tason.

Mukana ovat myös tarvittavat lisävarusteet, kuten polyuretaaniputket, joiden avulla osat voidaan yhdistää, sekä imukappaleet, joilla varmistetaan, että letku on kätevästi piilossa näkymästä.
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Jamie H. Vahvistettu ostaja 12th Jan 2021
Suuri paketti päästä vauhtiin CO2: n kanssa Kaikki mitä tarvitset. Loistava Suuri paketti päästä vauhtiin CO2: n kanssa Kaikki mitä tarvitset. Loistava
Nigel J. Vahvistettu ostaja 10th Jan 2021
Yksinkertainen ja helppo asentaa. Yksinkertainen ja helppo asentaa.
Edward B. Vahvistettu ostaja 29th Dec 2020
Helppo asentaa helppojen ohjeiden avulla. Toimii täydellisesti ja kuplalaskuri pitää kiinni solenoidin kanssa kohtaan, johon asetan sen. Hajotin antaa erittäin hienoja kuplia, mikä on täydellistä. Erittäin tyytyväinen ostokseeni ja teen ehdottomasti CO2 Supermarket minun mennä tuleviin vaatimuksiin. Helppo asentaa helppojen ohjeiden avulla. Toimii täydellisesti ja kuplalaskuri pitää kiinni solenoidin kanssa kohtaan, johon asetan sen. Hajotin antaa erittäin hienoja kuplia, mikä on täydellistä. Erittäin tyytyväinen ostokseeni ja teen ehdottomasti CO2 Supermarket minun mennä tuleviin vaatimuksiin.
Simon . Vahvistettu ostaja 15th Dec 2020
Helppo asentaa ja soittaa nopeasti, erittäin hyvin tehty ja erittäin hyvä kontakti heitti koko ostoksen 100% suositteli yritystä ja tuotetta Helppo asentaa ja soittaa nopeasti, erittäin hyvin tehty ja erittäin hyvä kontakti heitti koko ostoksen 100% suositteli yritystä ja tuotetta
David J. Vahvistettu ostaja 3rd Dec 2020
Ei yleensä sellainen, josta voi jättää arvosteluja, mutta tämän on oltava poikkeus. Tuotteen laatu näyttää hyvältä, se on ollut vasta noin viikossa, mutta mitään ongelmia ei ole odotettavissa. Palvelu on kuitenkin ollut yksinkertaisesti erinomaista, tuotevalinnasta ja neuvonnasta parhaille vaatimuksilleni sopiviksi asetetuista kysymyksistä Lue lisää... Ei yleensä sellainen, josta voi jättää arvosteluja, mutta tämän on oltava poikkeus. Tuotteen laatu näyttää hyvältä, se on ollut vasta noin viikossa, mutta mitään ongelmia ei ole odotettavissa. Palvelu on kuitenkin ollut yksinkertaisesti erinomaista, tuotevalinnasta ja neuvonnasta parhaille vaatimuksilleni sopiviksi asetetuista kysymyksistä aina asentamaan kyselysähköpostit, joihin vastattiin niin nopeasti, että se oli kuin verkkokeskustelu, olen 110% vaikuttunut ja suosittelisin alle sykkeessä. Olin huolestunut siitä, että CO2-pakkaus olisi tekninen painajainen, ja CO2-supermarketin tiimi netti kaikki nuo pelot. Todella kiitollinen ja todella tyytyväinen
Tomas R. Vahvistettu ostaja 22nd Oct 2020
Erinomainen CO2-järjestelmä selkeillä ohjeilla. innolla kasvien kasvattamista vihdoin! Erinomainen CO2-järjestelmä selkeillä ohjeilla. innolla kasvien kasvattamista vihdoin!
Elias M. Vahvistettu ostaja 27th Sep 2020
Hyvä tuote ja toimii oikein Hyvä tuote ja toimii oikein
John N. Vahvistettu ostaja 23rd Jun 2020
Kuplia!. Yksi uusista kasveistani aloitti helmennyksen tänään, tein hiilisyklin toimimaan, minäkin, thats kuinka hyvä tämä järjestelmä on, jos voin tehdä sen... Kuplia!. Yksi uusista kasveistani aloitti helmennyksen tänään, tein hiilisyklin toimimaan, minäkin, thats kuinka hyvä tämä järjestelmä on, jos voin tehdä sen...
Michael J. Vahvistettu ostaja 18th Jun 2020
Upea sarja ja suuri arvo, erittäin suositeltavaa Upea sarja ja suuri arvo, erittäin suositeltavaa
Fredrik K. Vahvistettu ostaja 18th Jun 2020
Erittäin tyytyväinen, erittäin hyvät ohjeet ja erittäin helppo asentaa. Erittäin hyvät ja nopeat vastaukset kysymyksiin! Erittäin tyytyväinen, erittäin hyvät ohjeet ja erittäin helppo asentaa. Erittäin hyvät ja nopeat vastaukset kysymyksiin!
Katso lisää arvosteluja  Loading

Järjestelmän sisältö

Napsauta kohdetta, jos haluat lisätietoja

CO2-säädin magneettiventtiileillä ja kaksoismittarilla
CO2-säädin magneettiventtiileillä ja kaksoismittarilla
Se on suunniteltu käytettäväksi erityisesti akvaarioissa. Siinä on helppo asennus, solenoidi, kaksi painemittaria ja tarkka neulaventtiili tarkkaan CO2-annostukseen. Säädin sopii vaakaventtiileillä varustettuihin sylintereihin, kuten teollisuuden CO2-sylintereissä.
 
 
 
Pieni Bazooka-sumutin (jopa 200 Litraa)
Pieni Bazooka-sumutin (jopa 200 Litraa)
Bazooka Atomizer Diffuser -laitteen tuottamilla uskomattoman pienillä kuplilla on suuri pinta-ala, joka tarjoaa uskomattomat diffuusionopeudet.
Täydellinen CO2 Drop Checker Kit
Täydellinen CO2 Drop Checker Kit
Pudotusvalitsinpakkaus vaihtaa väriä osoittaen CO2-pitoisuutta akvaarion sisällä. Mahdollistaa CO2-annostuksen asettamisen erityisesti akvaarion tarpeisiin.
Säädin CO2-kuplalaskuri sisäänrakennetulla vastaventtiilillä
Säädin CO2-kuplalaskuri sisäänrakennetulla vastaventtiilillä
Tämä kuplalaskuri kiinnittyy säätimen ulostuloon ja siinä on myös integroitu takaiskuventtiili estämään veden sifonkiutumista akvaariosta säätimeen.
Vahva imuputki 6 mm: n letkulle (2 kpl)
Vahva imuputki 6 mm: n letkulle (2 kpl)
Kiinnitä letkut akvaariosi sivuun käyttämällä näitä voimakkaita imukuppeja. Valmistettu 6 mm ulkohalkaisijalle.
4 / 6mm kirkas polyuretaani CO2-kestävä letku
4 / 6mm kirkas polyuretaani CO2-kestävä letku
Polyuretaaniputket kestävät hiilidioksidia, mikä antaa sinulle mielenrauhan, että paineistettu hiilidioksidijärjestelmä on vuotamatonta ja tehokasta monien vuosien ajan.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote